Varovanje podatkov

V EMO NOVUM d.o.o. smo poskrbeli, da bo vsak nakup v naši spletni trgovini varen.

EMO NOVUM d.o.o.., spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v EMO NOVUM spletni trgovini, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilniku o zavarovanju osebnih podatkov in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve dostave blaga naročenega v EMO NOVUM spletni trgovini in na željo uporabnika, tudi za namene neposrednega trženja.

Privolitev uporabnika za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z registracijo v EMO NOVUM spletni trgovini se uporabnik – fizična oseba strinjam s splošnimi določili EMO NOVUM spletne trgovine in dovoljujem družbi EMO NOVUM d.o.o., da vzpostavi, zbira, obdeluje in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov. Izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da družba EMO NOVUM d.o.o.., preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.

Varovanje osebnih podatkov

EMO NOVUM d.o.o., se zavezuje varovati podatke fizičnih, ki nam jih posredujete. Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Kot varnostna mehanizma sta uporabljena tudi sistem uporabniških imen in gesel ter sistem osebnih kod.